Annons

Annons

Tips från ostbloggarvärlden

Brie, myself and I handlar ju allra oftast, precis som namnet antyder, om mig själv och mina ostupplevelser. Men på senaste tiden har jag läst ett par så himla bra inlägg hos mina ostbloggarkollegor som jag bara måste få tipsa om!

Annons

Ost med mera, med bloggare från Örebro Ost, gjorde Stockholm osäkert under en dag ihop med andra verksamma i Örebros Saluhall. Här får man följa deras inspirerande upptäcktsfärd från Södermalm till Östermalm, från Urban Deli till Östermalmshallen,  med nedslag på K25, Androuet och Saluplats Ost i Hötorgshallen. En mycket matnyttig guide för andra ostintresserade besökare till huvudstaden, men även jag som själv bor i Stockholm fick inspiration att återupptäcka min egen oststad på det där sättet som när man läser på inför en utlandsresa…

Under Ostfestivalen på Nordiska Museet låg jag själv nerbäddad i sängen med mjölkstockning. Tur då att min ostbloggarkollega Say Cheese rapporterade så flitigt. Vi fick både njuta av peppande inlägg inför, en matnyttig uppdatering under själva ostbonanzan och ett sammanfattande inlägg efter ostfestivalen, med mycket härliga bilder. Det kändes nästan som att jag själv var där (I wish!). Kul också att en av mina all-time favourites hyllas; Granbarksosten från Jürss Mejerier, där jag gick min kurs i hantverksmässig ostystning.

Så om ni inte kollat in dessa ostbloggar redan, gör det nu!

 

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar