Annons

Annons

Present till frankofil kattvakt

Det är inte så lätt att vara ”kattmamma” när man samtidigt älskar att resa. Som tur är har jag en kär vän som också har katt, och vi brukar turas om att vakta varandras ögonstenar. Det vi dessutom har gemensamt är vår uppskattning för fransk mat och dryck. När min vän varit bortrest har hon bland annat skämt bort mig med fjällhonung från Åre (perfekt till getost!) och världens godaste croissanter från Picard i kattvaktspresent.

Annons

Senaste resan hade jag inte bara en katt utan även fyra små kattungar som behövde passas. Då får man anstränga sig lite extra tänkte jag, och tog med mig de här godbitarna hem från Frankrike. En delikat hårdost på komjölk, och en prisbelönt flaska Sauvignon-Blanc från samma lilla gård i Loiredalen. Jag minns inte namnet, men om man besöker slottet Chambord så är det svårt att missa skylten med bild på en glad ko och texten ”Fromage”. Sväng in där helt enkelt.

InstagramCapture_0f870b14-e04f-4f5f-a265-f611f268eb5a (2)

Tack för att ni läser, fler rapporter från Frankrikeresan kommer snart på bloggen!

6tag_040815-100342

P.S. Okej då, här kommer en bild på en kattunge också. Och på min unge. Om ni tjatar så.

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar