Annons

Annons

Grillad camembert med rosmarin och lönnsirap

Inget är så gott som smält ost. Särskilt om man lägger till något jordigt och något sött, som i det här receptet.

Här kommer världens godaste och enklaste recept på grillad camembert med rosmarin och lönnsirap. Perfekt till förrätt, bör helst ätas stående vid köksbänken medan man konverserar kocken.

Äntligen fick jag testa den tjusiga camembert-bakaren som jag bloggat om tidigare. Men det går såklart precis lika bra att göra det här receptet i en vanlig ugnsfast form.

Annons

Ingredienser (4 personer)
1 camembertost
1 msk lönnsirap
1 kvist rosmarin

Gör såhär

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Plocka rosmarinbladen från kvisten
  3. Skär många små hål i osten och stick in rosmarin
  4. Drissla med lönnsirap
  5. Värm i ugnen 10-15 minuter
  6. Servera med kex eller tunt skuren baguette

 

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar