Annons

Annons

För svamp- och ostälskaren

Ett fantastiskt enkelt och mumsigt recept som funkar både på grillen och i ugnen, beroende på om du befinner dig på norra eller södra halvklotet i detta nu. Här på Nya Zeeland är det grillen som gäller.

Jag fick något väldigt mumsigt på grillen häromdagen. Och så fantastiskt enkelt. Svamp med camembert och sweet chili på! Dock lyckades jag bara fota barnversionen utan chili, så ni får använda er fantasi.

Annons

Ingredienser (4 personer)

4 stora svampar
200 gram camembert
2 matskedar sweet chili sås

Gör såhär

  1. Skiva osten i lagom stora bitar
  2. Lägg den på svampen så att den inte hänger över kanten
  3. Häll på lagom mycket sweet chili sås
  4. Grilla tills svampen är genomkokt och osten har smält

Funkar även på ugnens grillinställning!

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar