Annons

Annons

Påsk: Byt ditt Easter egg mot Cheester egg

Förlåt för svengelskan men kunde inte låta bli nu när genierna på "So wrong it's Nom" har gjort det igen. Dags för det klassiska chokladägget till påsk att bytas ut mot ett ostigare dito!

So wrong it’s Nom, skaparna bakom hashtagen #cheesenotchoc, har gått ihop med prisbelönta ostmakarna Wildes Cheese och skapat ett påskägg gjort på 260 gram hårdost.

Företaget ligger även bakom en adventskalender där chokladen ersatts av ost, och jag ser fram emot att se vad de hittar på för kreativa ostkoncept i framtiden.

Annons

I dagsläget är det en tripp till Storbritannien som gäller, där äggen säljs online och även på marknader runtom i London, men de planerar att sälja utomlands till de som visar intresse. Så twittra till @SoWrongItsNom så kanske vi får äggen här till nästa påsk!

Nu undrar du såklart hur det gick till när de skapade äggen? Vilken tur att det finns en youtube-video om precis det!

Läs också

1 kommentar

Annons

Senaste från Matmagasinet

Annons

Laddar