Annons

Annons

Happy birthday to me – med Grès d’Alsace från Papilles

Idag fyller jag en inte särskilt spännande ålder och har mest spenderat dagen med ospännande saker som packa, städa och piffa inför visning i gamla huset och handla, gräva ogräs och välja tapeter till nya huset, och tusen andra små saker blandat med tusen ”livsavgörande” beslut.

Annons

Tur att jag fick ett litet break mitt på dagen, då min kära far bjöd på grillat. Ännu bättre blev det efter huvudrätten, då ett litet paket kom fram på bordet. Pappa hade nämligen frågat sin lokala osthandlare på Lidingö, Papilles Ost och Chark, om deras mest spännande ost. Och då fick han med sig den här fina lilla opastöriserade kittosten från Alsace. Påminner om Munster i smaken, och känns igen på det vackra ormbunksbladet som pryder sin plats. Riktigt god och välbalanserad, smakrik utan att vara överväldigande, smakar kossa utan att smaka stall, om man säger så. Rekommenderas. -4c43-4e65-a9da-21254d35e002

Läs också

2 kommentarer

Annons

Senaste från Matmagasinet

Annons

Laddar