Annons

Annons

Dinkelpaj med Chevré

En av de ostar som jag saknade mest under graviditeten var getost. Som tur är kan man ju äta getost om den blivit rejält upphettad, så jag önskar verkligen att jag hade upptäckt den här goda pajen tidigare, med chevré, oliver och tomat. Det gjorde jag tyvärr inte, men jag fick i alla fall njuta av den i helgen när mamma lagade den till lunch. Jag gillar paj i vanliga fall, men den här var verkligen outstanding! Och så är den tydligen nyttig också. Det brukar ju inte vara direkt prio i den här bloggen, men det skadar ju inte heller.

Annons

Vi serverade den med en stor sallad, surdegsbröd, och en Nya Zeeländsk Sauvignon Blanc. Just den druvan är egentligen inte min favorit, men en klassiker till getost.  Receptet hittar du här, och är hämtat ur kokboken ”GI till vardags” av Catherine Schück. Den är inte så tråkig som den låter (och ser ut) hälsar mamma.

brie getostpaj

Läs också

Kommentera

Annons

Senaste från Matmagasinet

Annons

Laddar